Home » Cu si despre noi

Cu si despre noi

Tulli: Sunt… un amalgam de sentimente umane. Numele meu e Adrian Tulli (sau Criss), un băiat ce s-a născut acum 16 ierni în Bucureşti, în a treia zi din prima lună de iarnă, decembrie. Sunt o persoană cu zâmbetul pe buze, cu suferinţe ascunse adânc în suflet, considerat un mic ciudat pentru a mea vârstă. Un romantic incurabil, la care iubirea e o artă , un sentiment divin şi pe care o tratez ca atare. Să nu vă speriaţi dacă veţi citi numai şi numai poezii de dragoste, în această specie a “romanţei” mă simt în elementul meu. Culorile mele preferate sunt roşu intens şi albastrul cerului, ascult hip-hop pur românesc (Nimeni Altu’, Subsemnatu’, Axes, Hannibal, creTzu, Nwanda, Raku, Maich, Omu’ Gnom şi mulţi, mulţi alţii), ador melodiile soul interpretate la chitară de artişti gen Passenger, Ed Sheeran, Ron Pope, James Blunt şi mai ador… dubstepul. Pasiunile mele sunt muzica, poezia şi gamingul. Sper să vă placă ceea ce scriu.
Urăsc aşa-zisele valori de astăzi. Urăsc ceea ce văd printre băieţii şi fetele de astăzi. Şi un mic sfat pentru fete şi băieţi, înainte să mă afund în această lume fără de ieşire: Aveţi grijă pe cine iubiţi. Aveţi grijă de persoană care vă iubeşte. Probabil nu va mai exista o persoană mai bună decât ea.

Akira: Nu îmi plac descrierile și niciodată nu m-am dat în vânt după ele. Sunt un invitat pe acest blog și îi mulțumesc lui Tulli pentru asta. Mă cheamă Liviu, dar prefer să mi se spună Akira. Cine sunt eu? Sunt un trecător, un om ce se oprește și observă, nu doar fuge grăbit. Într-o lume guvernată de grabă eu încerc să mă opresc și să ascult. Prefer să las cuvintele să mă descrie iar atunci când sunt nevoit să mă descriu eu… Nu iese bine. Sunt născut în marea capitală a acestei țări și dezamăgit pe fiece zi de către ea. Muzica o consider o scăpare, o amintire a posibilului într-o viață închisă, însă nu o ascult. Nu sunt un fan al muzicii, am doar câteva melodii care îmi plac, iar celelalte trec neobservate pe lângă mine. Prefer să ascult mesajul, nu ritmul. Sunt un împătimit al jocurilor video, ador gama largă de posibilități care îmi este oferită în ele.
Probabil că veți observa o mare diferență de stil între mine și Tulli. Voi încerca să păstrez materialele postate pe acest blog așa cum au fost postate și până acum, însă nu pot promite același lucru despre conținutul materialului.
Cum spuneam, aici sunt doar un simplu trecător, eu mă ocup de alte 2 bloguri personale, în limba engleză, unde vă invitat să dați o fugă, poate vă va plăcea: http://akirastories.wordpress.com/  http://dreamyidea.wordpress.com/ .
De aici înainte voi lăsa ceea ce scriu pe acest blog să mă descrie, deoarece simt că deja rămân fără idei… Acum las jos stiloul și vă aștept în această minunată epopee.

4 thoughts on “Cu si despre noi

  1. „Probabil nu va mai există o persoană mai bună decât ea.” Probabil nu va mai exista/Probabil nu mai există. Șterge comentariul după ce elimini greșala. Nu vreau să mă consideri nesimțit sau ceva dar corectează.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s