Home » D-ale lui Tulli » Scurt articol despre inactivitatea mea.

Scurt articol despre inactivitatea mea.

Ați observat, se pare, inactivitatea mea pe acest blog și e posibil să fi pierdut followeri din cauza acesteia. Din păcate, liceul îmi acaparează mare parte din timp, iar timpul meu liber este relativ mic, iar atunci când îl am, nu am inspirație. Pe lângă activitatea mea în liceu, lucrez și la revista Trimbulinzii al Colegiului Național “Ion Creangă”, iar munca de… redactor e destul de dificilă.

Promit ceva: Nu voi abandona niciodată blogul, deoarece aici este locul în care îmi voi publica poeziile și aici am o garanție că le voi avea pentru mult timp. Sper să aveți parte de înțelegere… munca de boboc e dificilă.

3 thoughts on “Scurt articol despre inactivitatea mea.

  1. Când mă gândesc că dacă nu erai tu nu m-aș fi apucat niciodată de blogging… Nu știam că liceul tău are o revistă, cred că este frumos să poți lucra la ea. Este în interiorul liceului sau o publicați și în afara acestuia?

    • Liviu, in primul rand sunt onorat ca am putut sa te inspir in a face blogging.
      In al doilea rand, referitor la revista: va fi in interiorul liceului. Ceea ce pot sa spun, din intentiile alor mei, voi cumpara peste 10 exemplare (sper sa adunam bani pana atunci) din revista liceului, iar 4 dintre ele le voi aduce in scoala, pentru profesoara de romana, cea de engleza, cea de matematica si directoarei. Se estimeaza ca revista va aparea pe la inceputul anului viitor, deci nu pot garanta o data exacta, in prima sedinta s-a estimat ca va aparea in ianuarie-februarie 2014, dar nu a existat activitatea dorita si s-ar putea sa intarziem, caci mai nou suntem doar… 4 (PATRU!?!?!?!) persoane + o profesoara de romana ce ne coordoneaza activitatea. N-a zis nimeni ca e usor, dar pur si simplu a fost o dorinta veche de a lucra acolo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s