Home » D-ale lui Tulli » Generatia ’97-2000 prin ochii unui adolescent treaz

Generatia ’97-2000 prin ochii unui adolescent treaz

Atenţie, acest articol va conţine “executarea” şi tranşarea generaţiei din care nu sunt foarte îndepărtat.
Mă uit printre colegi şi copii de vârsta mea sau chiar apropiate de a mea şi pur şi simplu rămân siderat la ceea ce văd. Sufăr de alergie morală când văd atâta prostie şi faptul că o văd este o pură nebunie. Pur şi simplu, mie îmi e ruşine că fac parte din aceste generaţii degenerate. O generaţie în care se grăbeşte. O generaţie îmbătrânită înainte de vreme. Şi rămân siderat. Rămân siderat când văd drama din cauza unei ţigări. Da, unei ţigări. Sunt martor la ceea ce numesc autodistrugerea progresivă a omului. Unde drama înseamnă să nu ai 2 lei ca să îţi iei câteva ţigări de Kent la bucată. Atunci când fetele făceau un film de tipul “Tânăr şi neliniştit” când intenţionau a fuma. Da, vorbesc de fetele de 12-13-14 ani. Mi s-a cerut să le consolez şi să le “susţin” iniţiativa. Am refuzat. CE SĂ SUSŢIN? Să susţin otrăvirea intenţionată a unor feţe? Să le îmbrăţişez şi să le spun “Hai, fumează, că nu vei păţi nimic…” ? Astea sunt drame? Pentru mine dramele îmi sunt notele de 7 la mate şi la romană. Deşi am bunul simţ să nu dau într-o fată, indiferent de ce a făcut, atunci toate gândurile erau să pălmuiesc şi să păruiesc acele afumătoare. Apăi, să fie sănătoase! Nu eu le-am pus să fumeze doar pentru e “cul”.
O altă problemă “arzătoare” este sexul ăsta făcut de nişte prepuţuri care d-abia se dezvolta. Din nou, prin acest procedeu în care ne calmăm hormonii ăia bătuţi de soarta parem din “cul” printre proşti. Şi iar ne vedem la ştiri că am mai făcut un copil pe la nu ştiu ce vârste fragede. De ce? Un motiv ar fi chiar pozele alea de pe facebook în care aparem semi-dezbracati, doar pentru o droaie de likeuri. O droaie, zic. Şi exemple sunt destule, însă NU MERITĂ. NU MERITĂ să le menţionez, doar ne înconjoară şi sunt peste tot. Nu e vorba de educaţia sexuală, ci de ăia şapte ani de acasă.
Fac 16 ani. Ştiu, nu sunt copt, dar ceea ce am spus, e realitatea spusă de un copil printre aceşti copii. Şi pur şi simplu urăsc că fac parte din aceste generaţii.

2 thoughts on “Generatia ’97-2000 prin ochii unui adolescent treaz

  1. Felicitari pentru post, felicitari ca la varsta pe care o ai, gandesti asa, sunt placut surprinsa sa vad ca mai exista si adolescenti cu capul pe umeri, responsabili, care stiu ce vor de la viata.
    Bravo 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s